© 2022 | ICL כל הזכויות שמורות
ICL מיישמת תוכנית גלובלית להגנת מערכות IT (טכנולוגיית מידע) ו-ICS (מערכות בקרה תעשייתית). תוכנית זו כוללת הפרדת רשתות מידע מרשתות תהליכים ממוחשבים, הגנה פיזית על חדרי מחשבים, שרתים ומסופים, והכשרת עובדים. מונה צוות אבטחת IT, גובשה מדיניות משולבת להתמודדות עם הנושא, ותוכניות עבודה בנושא הוכנו ויושמו בכל רחבי העולם. בנוסף, סקרי סיכונים נערכו בכל המפעלים בישראל ובמספר מפעלים במדינות אחרות.
בכל שנה מתקיימות ב-ICL 1-3 סימולציות של פריצות אבטחה, תחת בחינתו של מבקר חיצוני.
פעילויות אבטחת סייבר במערכות ERM מנוהלות ומבוקרות על-ידי הממונה הראשי על אבטחת מידע (CISO) ב-ICL ועל-ידי מנהל מערכות המידע הראשי (CIO) הגלובלי של החברה. נקבעו יעדים כמותיים ליישומה של תוכנית רב-שנתית לקידום נושאים אלה ולהתאמת פעילויות החברה לאיומים הרבים בתחום.
ICL יישמה מדיניות אבטחת סייבר ונהלים במקרה משבר ומתקפת סייבר, ביחס לכל פעילויות החברה.
כחלק ממאמציה הגלובליים של ICL לשמור על רמה גבוהה של אבטחת מידע ולתמוך בצרכים עכשוויים ועתידיים, צוותי אבטחת הסייבר IT ואבטחת המידע (CISO) יפעילו פתרונות להגנה מפני איומים על מכשירים ניידים. ההגנה מפני איומים על מכשירים ניידים מספקת הגנה מתמשכת ומוטמעת במכשיר עבור מכשירים ניידים, המקבילה לתוכנות אנטי-וירוס מסורתיות, לצד יכולות טכנולוגיות מתקדמות.
כל העובדים בתחומי IT ו-OT בחברה, בין אם עובדי החברה או עובדי קבלן, מחייבים להשתתף במספר סדנאות הכשרה ומפגשי הדרכה וירטואליים בנושאי IT.
במסגרת שבוע ה-ESG הגלובלי השנתי של ICL התקיימו מספר אירועים וירטואליים, בהשתתפות מעל 2,999 עובדים מכל רחבי העולם - ישראל, אירופה, צפון ודרום אמריקה וסין. במסגרת אירועי השבוע, עובדים השתתפו בהדרכות להגברת מודעות בנושאי מידע, אבטחת סייבר ופרטיות מידע. הפרקטיקות הנהוגות ב-ICL בתחומי הגנת הפרטיות מבוססות על הוראות הרגולציה באיחוד האירופי (GDPR) ובישראל.